Dakisolatie is verplicht met ingang van 2020!

Isolatie wordt gezien als een van de belangrijkste stappen in het verduurzamen van jouw woning. In 2020 kan je 4,00€ premie per vierkante meter bekomen.

Regio kiezen 1
Omschrijving toevoegen 2

Makkelijk en snel vergelijken!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang gratis offertes van betrouwbare vakmannen.

Je postcode:

Waarom dakisolatie?

Dakisolatie is verplicht vanaf nu (2020). Daarom is het, naast de voordelen, verstandig om dit zo snel mogelijk te laten doen. Dakisolatie heeft een korte terugverdientijd en je geniet van een besparing vanaf 400€ per jaar. Ook zorgt dakisolatie ervoor dat je zowel in de zomer als in de winter de perfecte temperatuur in huis hebt. Verder is er nu nog een premie van 4€ per vierkante meter beschikbaar om te voldoen aan de dakisolatienorm. 

Als de inspectie constateert dat je niet voldoet aan de juiste isolatiewaarde krijg je een aantal strafpunten. Om te voorkomen dat je woning straks in het uiterste geval ongeschikt verklaard wordt, kun je kiezen uit twee vormen van isolatie. De eerste vorm is een geïsoleerde zoldervloer. Bij een onverwarmde en onbewoonde zolder geldt dit als een geïsoleerd dak. De tweede optie is het isoleren van je plat of hellend dak. Specialisten op het gebied van dakisolatie helpen en informeren je graag bij deze keuze.

Voordelen van dakisolatie

Wanneer je investeert in dakisolatie profiteer je van allerlei voordelen:

•   Besparing vanaf 400€ per jaar op je energiefactuur
•   Premie van 4€ per vierkante meter dakisolatie
•   Je draagt bij aan een beter milieu
•   Je zorgt voor een constantere temperatuur in huis
•   Je verhoogt de waarde van je woning

Wil je je woning beter isoleren? Kies dan voor de voordelen van dakisolatie. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste vakman. Kom in contact en ontvang gratis en vrijblijvende offertes van meerdere isolateurs uit je regio. Bespaar door offertes te vergelijken!